lauantai 30. maaliskuuta 2013

Keltaista ja mustaa







Kerran meille iski mahatauti ja mummolareissu peruuntui niin alettiin sitten miehen kanssa maalaushommiin. Pitkään olen suunnitellut  tätä projektia. Niin hyvä mieli, kun vihdoin oli aikaa sen toteuttamiseen. Just niin kiva siitä tuli kun kuvittelinkin.

Ei malttais odottaa et kuivuisi nuo loputkin jutskat ja pääsis somistamaan;)

Mukavaa pääsiäistä!

Toivottavasti tauti ei kaada koko porukkaa petiin...


11 kommenttia:

Euppa kirjoitti...

hei ihan sika kiva! kivaa :D vähä jotai uutta välillä :D

Amalia kirjoitti...

VAUUUU!

Hyvää pääsiäistä

Nanni kirjoitti...

Mahtavat seinät! ja niin kivasti sopii tuo musta keltaisen kaveriksi. Tykkään! :) paljastappa mulle tuon maalin sävykoodi, näyttäis aika hyvältä sävyltä mun tarpeisiin ;) Onko tuo siis vähän sinapinkeltaisen sävy?

Miikku kirjoitti...

Amalia, kiitti
Nanni tuo sävy on nimeltään liikennemerkin keltainen. Tosi hankala saada kuviin oikein. On luonnossa aika kirkas ei minusta sinapinkeltainen....

Miikku kirjoitti...

Koodi on IN2-TM-291

Henna kirjoitti...

Kaunista! Ja niin pirteää♥

jassu kirjoitti...

Aurinko paistaa nyt teille Aurinkorinteelle aina. Hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että miten pirtsakan näköistä..sellaista värienergiaa, kevään valoa..kesän tuntua..Itekin käytän sisustuksessa mustaa ja keltaista, mutten välttis seiniä sillä maalais..:)

Miikku kirjoitti...

Henna, Jassu ja anonyymi, On pirteätä joo:) Nyt tällaiset seinät ja syksyllä voi hyvin olla jo ihan muuta. Tuo maalaaminen on niin helppo ja halpa keino saada uutta ilmettä;)

jassu kirjoitti...

Syksyllähän keltainen seinä toimii kaamoksen karkoittajana. Ensi marraskuussa teillä paistaa aurinko, ei sada vettä eikä tule pimeä. Flunssat kiertää kaukaa eikä kukaan kehtaa kiukutella. ;-)

Virpi kirjoitti...

Oi ihanan näköistä!
Itellä ois kans maalausprojektia,kun sais vaan mahdutettua aikatauluun ja ihan samaa väriä on aikeissa täälläkin...keltainen on niin kiva väri! :)