maanantai 1. huhtikuuta 2013






Mukava loma, vaikka suunnitelmat menikin uusiksi vatsatautipotilaan takia. Ompahan rentouduttu ja levätty ihan kunnolla. Lenkkeilty, pelailtu ja syöty:)

Ensimmäiset terassikahvit/mehut on nyt nautittu. Oi ihana kevät!
Lenkillä tuoksui jo multa, se kevään haju, tiedättehän:)


8 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Voi että teillä on nyt pirtaskka keittiö!! :) Täälä kans on sairastettu koko pääsiäinen. :( Tää kevät on niin ihanaa aikaa. Tuoksuu jo pikkuhiljaa kesälle.

Anonyymi kirjoitti...

hauskan pirteä tuo keittiön seinä ja ihanan valloittavia ulkokuvia:))pienet siellä niin terävänä mukana!Meillä kuume ja kurkkukipu vaivannut osaa väkeä, mut toiset pääsi käymään kauempana mummolassa ja virpomaan sekä ulkoilemaan. Ite toista päivää aika lailla petipotilaana:/-H-

Maija kirjoitti...

Tosi kivan näköinen tuo uusi maali. Ja nuita mössyköitä nuissa arskoissaan ei kyllä voi kestää!:)

Miikku kirjoitti...

Annika paranemisia teille:)

-H- just tänään teitä ajattelin. Tulee niin harvoin kyseltyä kuulumisia:( Meillä on vältytty kuumetaudeilta oikeestaan koko talvi. Tämä maha pöpö on nyt kyllä ihan ihmeellinen. 5.v jo neljättä päivää kipeenä ja muille ei ole tarttunu. Paranemisia teilekkin!

Maija: minäkin tykkään keltaisesta seinästä kokoajan vaan enemmän:) Piti nuille mössyköille hommata arskat kun niitten silmät tosi herkät auringolle. Ihme kyllä he anatavat lasien olla päässä:)

jassu kirjoitti...

Herkullisia kuvia sisältä ja ulkoa! Väriterapiaa.
Edellisen postauksen jälkeen oli ihan pakko vaihtaa keltaiset petivaatteet. Päivät hellii aurinko ja yöt kukkalakanat :-).
Aurinko on kyllä hellinyt viime päivinä! Meillä ei vielä multa tuoksu, mutta sulava lumi tuoksuu kyllä lupaavasti.
Tämä emo ostaa huomenna keltaista lankaa (keltaisen nälkääni ettiskelin joka paikasta, jemmoista löytyi kyllä kaikkea muuta niin että hirvittää ja lankakaupat vois hyvin jättää väliin monen sukkaparin ja puseron verran). Kauppaan on mentävä, sillä jotain KELTAISTA on pakko neuloa. Sukat pikkutipuselle, edes...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paranemisia sinne tytöllekkin. On kyllä sitkeä mahatauti, ja outoa ettei muut ole sairastanut. HYVÄ NIIN!!:) Pitäs tosiaan soitella useammin...ja tervetuloa taas käymään täällä päin kun sellanen tilanne tulee!:) -H-

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Miikku! Olipa huippu taas käydä lukeen tätä blogia! Ja niin hyvältä näyttää teijän keittiö ja mussukat ja sinäkin :) Meillä kans pyörii mahatauti.. kyllä ei toivois kellekkään. Eikö oo niin ihana kun kevät ja tietää että siitä se kesä lähenee. Mekin avattiin tarassikahvittelut muurikkalettujen kera :) Terkut sinne kaikille!
-Jenni

Miikku kirjoitti...

Jassu, keltaista lankaa onkin vaikea löytää..vai löysitkö:)

-H- samoin tulkaapa käymään. Teidän vuoro:)

Jenni, lapset näyttää hyvälle mutta itestä en tiiä. Tarttis tehä jotain näyttääkseen:) ehkä sitä taas innostuu etes parturiin lähteä:)
Voi muurikkalettuja meidänkin pitää joku päivä paistaa, rupes tekee mieli! Paranemisia!