torstai 14. maaliskuuta 2013






Ystävä kävi päiväkahvilla ja toi ihanan kevätesikon.

Vauvat nukahtivat kerrankin yhtäaikaa. Maitoa massut pullollaan:) Nämä on muuten ensimmäiset vauvat jotka tarvii tuollaista uniriepua nukahtaakseen. Pojulle varsinkin tosi tärkeä juttu.

Viisivuotiaan itselleen valitsemat vaatteet. Asettelee ne ensin lattialle ja miettii passaako ja sitten vasta pukee päällensä. Äitin mielipidettä ei kuunnella. Hänellä on vahva oma maku.

Viimeisin blogiarvontavoitto.(päivänsäde ja menninkäinen-blogista) Suloinen hattu. Harmillisesti vaan jo liian pieni meidän pojulle. Annankin tämän eilen syntyneelle serkkuvauvalle.

7 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Oi, miten suloisilta teidän pienet näyttää. :)
Kivan asukokonaisuuden on viisivuotiaanne valinnut. Meillä pojille on ainakin tähän asti kelvannut lähes kaikki valitsemani vaatteet. Mielenkiinnolla odotan miten pieni neitimme tulee tämän asian suhteen käyttäytymään kunhan kasvaa. :)

Miikku kirjoitti...

Meilläkin 7v pojalle kelpaa edelleen melkein kaikki mun ehotukset. Tytöt on kaikki paljon rantumpia:)

Mieli kirjoitti...

Kivoja kuvia, arkea parhaimmillaan. :)

Nanni kirjoitti...

On nuo vauvat vaan ihania<3 Meidän viisivuotiaalle kelpaa vielä kaikki äidin ehdottamat. Toki nyt on alkanut tulla omia ehdotuksia ja monesti kysyykin että "passaako nämä äiti hyvin yhteen?" Voi harmi kun on liian pieni lakki jo :(

Miikku kirjoitti...

Nanni, on ne tosiaan ihania:)
Harmittaa tosiaan et lakki oli pieni kun olis niin passannu pojun haalarin väreihin:(

jassu kirjoitti...

Heleitä keväisiä kuvia. Ihania. Pikkuiset nukkujat ovat kasvaneet.
Tammikuussa nukkuvan vauvelin viekussa köllötellessä aloin seikkailla netissä blogeissa. Aamu omenatarhassa (upeita kuvia) kirjoittajan seuraamista löysin aniirin. Lueskelin aniiria, myös vanhempia postauksia. Sun kommentit oli niin lämpimiä ja vahvoja, että sitten kun älysin klikata nimeäsi, tulin tänne. Ja luin kaikki postaukset. Ja aloin odottamaan uutta! Joka päivä käyn kurkkaamassa "teille" kuulumisianne. Täällä on niin aitoa ja lämmintä. Todellista.
Kiitos, että kuvaat ja kirjoitat. Et tiedäkään kuinka monet kahvit olen sun kanssas juonut! :-)
Aurinkoista viikonloppua!

Nanni kirjoitti...

Mulla mahtais olla tuola samoissa väreissä isompikin lakki, jos haluat ostaa :) Tein joskus omalle pojalle mutta oli liian pieni silloin. Jos kiinnostaa niin laita mulle mailia paivansademenninkainen@hotmail.fi