perjantai 22. maaliskuuta 2013







Nyt on rairuohot kylvetty ja tiput askarreltu.
Lapset koristeli pajunoksia ja äiti koivun:). Pajunoksia ei voi jättää sisälle koska yksi lapsista saa niistä allergiaoireita. Nuista koivunrisuista ei niitä tule kunhan ei laita oksille vettä.
Lasten värittämistä munista ei värienergiaa puutu. Laitoin ne jääkaapinoveen. Ruokaa keitellessä hymyilyttävät.

Ruokaostosten yhteydessä poikkean monesti tuossa lähi Seppälässä. Eilen sieltä löytyi ihania sukkia ja hiuspompuloita. Ihanan kamalaa neonväriä:)

Ihanaa viikonloppua jokaiselle!



5 kommenttia:

Sofiina kirjoitti...

Meilläkin virpomavitsoja koristeltu höyhenillä..parhaillaan lapset tekevät niitä lisää..jokohan riittäisi..ihanan pirtsakoita pääsiäismunia..

Miikku kirjoitti...

Sofiina, tuo vitsojen koristelu on kyllä niin sotkuista puuhaa että onneksi sitä tehään vaan kerran vuodessa. Niitä höyheniä lentelee joka paikassa:)

Sussu kirjoitti...

ihanan herkkuvärisiä piirrustuksia on lapsoset tehneet. (: Täällä on pajut vielä hakematta ja taitaa ollakkin siihen asti että myräkkä ulkona loppuu. (: ihanaa pääsiäisen odotusta sinne!

Miikku kirjoitti...

Sussu, kiitti! Meidän tenavat on tosi kovia piirtämään. Yhet tussit ei kauaa kestä:)

Rva Kepponen kirjoitti...

Minä muistin tänään ostaa rairuohon siemenet. Kotona tajusin, että ei ole multaa. Ilmeisesti kylvän tänäkin vuonna siemenet talouspaperin päälle...

Vitsat pitäisi vielä tehdä, ihan tyhjästä ei onneksi tarvitse aloitta, koska esikoinen oli urakoinut tänään iltapäiväkerhossa :)