maanantai 18. maaliskuuta 2013




Maanantaiaamun tahmeus.
 Sellaisen aika hässäkkä viikonlopun jälkeen. Sellaisen ettei ehtinyt yhtään
vain olla ja öllöttää. Oli kaikenlaista ylimääräistä ohjelmaa sen kaiken pakollisen hääräyksen lisäksi.

Että kerrompa nyt vaan ettei se elo täälläkään ole aina niin ihanaamahtavaakivaa jos nyt joku sellaista on erehtynyt luulemaan. Mutta niistä ei niin kivoista jutuista puhutaan sit jossain ihan muualla kun täällä. Tämä blogi on tarkoitettu positiivisen energian luomiseen itselle ja muille.

Mukavaa maanantaita itsekullekkin:)


Kuvat on sunnuntailta.

12 kommenttia:

Kehrä kirjoitti...

Tahmea viikonalku täälläkin. Pienten kanssa ollaan oltu viikonlopun yli kuumetaudin armoilla, itelläkin sellainen flunssa ettei tosikaan. Aurinko paistaa porottaa ja kirkkaus särkee flunssaisia silmiä, mutta kevättä kohti mennään ja sen tiedon avulla jaksaa, jaksaa! :) Tsemppiä!

Miikku kirjoitti...

Kiitos! Eiköhän se tästä taas:)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä puolestaan oikein mukava maanantai ja viikonalku. Ei se aina. Aurinko paistaa ja kutsuu hiihtoladulle. Pienin nuhassa. Niin tutuita kuulostaa teidän vauvojen touhut, sylittelyjä ja pieniä nokosia. Ei siinä kaksinkäsin juuri mitään päivän aikana tehdä. -Pöperö-Maija-

Sussu kirjoitti...

Tuttuja nuo tahmeat maanantai-aamut täälläkin aina toisinaan. Tsemppiä sinne kovasti, kyllä se tahmasuus aina jossain vaiheessa onneksi häviää, jos ei tänään niin ehkä jo huomenna! (;
Ihanan aurinkoisia kuvia!

Henna kirjoitti...

Niin, itsekin ajattelen niin, että mitä sitä murjottamaan blogin kautta asioita -se kun ei auta juuri ollenkaan -ja täälläkin on maanantaitahmeutta yleensä joka maanantai. Ja joskus tiistainakin ja muinakin päivinä. Mutta sitten on poikkeuksia niinkuin tämä maanantai -ihan kiva päivä:) Ihana ilme poikasella: "ei vois vähempää kiinnostaa" -ilme. Aurinkoa sinne ja jaksamista arjen askareisiin!

Sofiina kirjoitti...

Huono päivä täälläkin tää maanantai..tuntuu, että kaikilla tökkii...mukava kuulla, että muillakin..mutta ihana kun kevätaurinko paistaa..niin ihania, rakkaita kuvia ja nuo pienet niin sööttejä että...

Miikku kirjoitti...

Sellasta se elämä, välillä tökkii ja välillä luistaa. Hyvä niin, ei käy tylsäksi:)
Kiitos tsempeistä:)

Annika kirjoitti...

Sulosia nuo teidän kaksoset. niin samannäkösiä. Ihmekö tuo. ;) Onneksi tuo aurinko edes vähän piristää. :)

jassu kirjoitti...

Juuri siksi tätä on kiva lukea, käydä kylässä, kun täällä ei tarvi olla täydellinen. Elämä on (pääsääntöisesti) kohtalaisen työlästä arkea. Tahmeaa ja tahmaista. Väliin kaikki sujahtaa ja välillä taas kaikki hujahtaa. Ja siinä se kauneus on. Siinä epätäydellisyydessä. Terveisiä tiskirätin ja imurin välistä. Huomenna on jo tiistai.

Miikku kirjoitti...

annika, on ne suloisia:) mutta minusta ei kyllä yhtään saman näköisiä:) ja tosi eri luonteisiakin..

sinä ihana Jassu:) juuri niin!

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin oli tahmea maanantai, mutta nyt ollaan jo keskiviikossa. Eksyin tänne Paulan Blogin kautta. Olen muutaman tovin lukenut elämästänne, ihastellut kuvia, painanut mieleen keltaisen kiisselin reseptin ja herkistynyt kaksosten ensimmäisistä kuvista. Ihanan aidosti kerrot arjestanne, taidanpa poiketa uudestaankin "kylään". Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää perheellenne!

Maiju

Miikku kirjoitti...

Maiju, kiitos ja kiva kun vierailet:)