maanantai 28. toukokuuta 2012

Viikonlopusta


Menipäs se viikonloppu taas nopeaan..
Suurinosa ajasta vietettiin ulkona.
Ruokailutkin hoitui siellä, kätevää. Lihoja, makkaroita ja maisseja grilliin, perunoita muurikkaan ja sisällä pyöräytetty salatti niin ruoka olis siinä:)

Lauantaina innostuttiin miehen kanssa tekemään mansikkamaa. Aamulla kipaistiin taimikauppaan ja siellä myyjä antoi hyvät ohjeet miten sellainen tehdään. Sitten kotiin auto täynnä multaa, kananakakkaa, mansikkamuovia ja taimia(60kpl). Ei se sitten ihan pikkuhomma ollutkaan..
Tiiä minkälaisen kasvimaan saan tuon miehen vielä houkuteltua tekemään kun alkuun päästään. Vähän jo perunasta ja porkkanasta puhuin mutta vielä sain tyrmäyksen. No jospa ensi kesänä. Hoidetaan nyt nuita mansikoita.

Viimeinen viikko koulua ja sitten alkaisi koululaisten loma. Monen moista kuitenkin vielä edessä tämänviikon aikana. Kevätjuhlia, eppulaisen kaverisynttärit ja miehen pari työmatkaa. No sitten helpottaa vähäksi aikaa.
Toisaalta lomat on kotona melkoista härdelliä kun koko porukka pyörii tässä aamusta iltaan ja yleensä muutama kaveri päälle....

Nyt en jaksa ruveta purkamaan kamerasta kuvia niin laitan loppuun muutaman viimeviikkoisen räpsyn:) Kaikki tästä meidän pihapiiristä.
Ihanaa viikonalkua sinulle!





6 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Ihania räpsyjä!!! Nuo maitokärryt ja tonkat, voi ihanuus! Haluaa, tahtoo tuollaset myös, nyt heti heti!!! Mä ootan lasten kesälommaa toisaalta aika innottomana, se jatkuva melu käy hermojen päälle ja tekemisen puute on ylleensä tullu jo muutaman päivän jälestä. Miehellä on pari viikkoa työreissuja, koita siinä sitte selevitä lasten kans. Huh huh. Itellä vielä todella paha siitepölyallergia, mieluiten oisin sisätiloissa vaan, mutta päästäppä lapset ulos keskenään niin hetikohta ollaan naapurin pihassa. Haave ois talo maalla...

Anonyymi kirjoitti...

Viikonloput hurahtaa kyllä parissa silmänräpäyksessä. Täällä mietitty mansikkamaan laajentamista. Ennestään on 20 tainta niin voisi toisen mokoman lisää laittaa, jos keksis hyvän paikan. Teillä näyttää piha niin suurelta, ettei moisia tarvi kovin miettiä :)

Mä taas tykkään loma-ajoista ja siitä, että kaikki ovat kotona. Ei juuri ole pakollisia menoja, kellon kans heräämistä ja juoksemista. Mulla on aina lomien jälkeen sopeutumishaluttomuutta aikataulutettuun arkeen.

Mukavaa alkuviikkoa sinnekin.

sanna kirjoitti...

Kauniin näköinen pihapiiri. Tuo oma mansikkamaa kuulostaisi niin unelmalta!

Miikku kirjoitti...

Maitokärryt ja tonkat on löytöjä pihassamme olevasta navetasta.

Miikku kirjoitti...

Juu meillä kyllä riittää pihaa isommallekkin mansikkamaalle:)

Onhan se aikatauluttomuus mukavaa..Minä en kyllä kellon kanssa herää normi arjessakaan. Koululaiset lähtee itekseen kouluun ja me nukutaan pienten kanssa aina aika pitkään:) Meillä ollut koko talven näitten kahden pikkuisen kanssa niin rauhalliset aamupäivät ja tehty vähän mitä milloinkin on huvittanut, että nyt arki muuttuu taas vähemmän rauhalliseksi, mutta voihan se olla taas ihan mukavaakin:)

Miikku kirjoitti...

Kiitos! Vielä on pihassa paljon kesken, mutta näistä tekemisistä ei ressiä oteta.
Mekin haaveiltiin mansikkamaasta jo edellisessä kodissa, mutta sinne pihaan ei olisi sellaista mahtunut. Nyt sitten satoa odotellessa:)