perjantai 18. toukokuuta 2012

Leikkejä


Näyttääkö teillä muilla olohuoneessa koskaan tältä?
Meillä silloin tällöin, kun tytöt innostuvat leikkimään nukeilla.
Annoin tällä kertaa ottaa vauvanvaatteetkin(ne jotka vielä oon säästänyt)leikkiin.
Kivasti ovatkin kokopäivän sovussa leikkineet:)






Poju sai uuden pelipuvun ja vesipyssyn.
Niistä onkin tovin haaveillut.
Viime kesän lemppari vaatteet oli pelipuvut.
En vaan nykyään jaksa kovin usein kaupungille lähteä.
Tänään sinne sitten ajelin. Kesävaateet nyt ostettu ja vähän muutakin:)
Seuraavaksi vasta alemyynteihin...



Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

Rillo kirjoitti...

Meillä näyttää olohuone useasti paljon pahemmaltakin! Ja hienoa, että täältä blogiviidakosta löytyy muitakin kuin viimoisen päälle aseteltuja kuvia. Tässä on kivasti elämänmakua!

Kiitokset kivasta blogista!

Anonyymi kirjoitti...

oikeen kotoisalta ja tutulta näyttää:) meillä lasten pääasiallinen leikkihuone on olkkarissa. Pääsääntösesti saavat päivän siinä touhuta touhujaan...illalla laitetaan sitten itse tai lasten kanssa tavarat paikoilleen. Lapset viihtyy parhaiten siinä lähistöllä missä aikuisetkin touhuaa..oltiinpa sitten ulkona tai sisällä. Piristävää tosiaan nähdä elämää jossa eletään eikä pelkästään puunata nurkkia ja pihoja sekä laiteta ja laiteta.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei olkkarissa näytä tuolta, mutta yläkerran aulassa (eli kakkosolkkarissa) kyllä ja jatkuvasti :)

sanna kirjoitti...

Joo näyttää! Juuri noiden totileikkien jälkeen. Mutta täytyyhän lasten ssaada välillä leittäytyä, kunhan muistaisivat kerätä vauvansa lopukssi! Mukava aviikonloppua :)

Virpi kirjoitti...

Hyvin tutulta näyttää!;D

Anonyymi kirjoitti...

Tutulta näyttää, vaikka meillä ei nukeilla leikitäkkään. Majoja yms. senkin edestä.
ps. pelipuvut on poikien helpoimpia/mieluisimpia kesävaatteita arkena
t.systeri

Miikku kirjoitti...

Mukava kuulla että muillakin leikit välillä leviää pois varsinaisesta lastenhuoneesta.
Just arkena ihan loistavia nuo peliasut. sujahtavat päälle ilman vänkäystä. Muita vaatteita esim farkkushortseja ja pikeepaitoja ei poju laittisi millään. Ollaankin sovittu että kotivaatteet saa itse valita mutta minä päätän sitten millä ihmistenilmoille lähdetään.
Tuo pelipuku oli muuten tosi kiva. Suomen joukkueen ja settiin kuului paita, shortsit ja sukat ja hintaa vain 19,90. Pesussakaan ei mennyt nyppyiseksi. Stadiumista.

Näppi kirjoitti...

Ei näytä meillä tuolta olohuoneessa... yks tyttö ei saa ainakaan meillä aikaan tuollaista. Hänen huoneensa on kyllä liki tuon näkönen joskus. Poikia ei kiinnosta nukkeleikit kovasti...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! juuri tältä kuvittelen teidän elämän oikeasti näyttävän. bloggaajien suurin virhe on se että he kuvaavat elämää niin kuin toivoisivat sen olevan. tässäkin blogissa on ollut niin paljon täydellistä perheenemon esittelyä ja elämä kuvattu lähes aina niin täydellisenä etta tämmöinen aitous piristää

Miikku kirjoitti...

Kuule meidän elämä oikeasti näyttää juuri siltä mitä täällä kerronkin. Välillä sotkujen keskellä, välillä siistin. Minä elän mielestäni täydellistä elämää iloineen joista kerron täällä ja sitten niine suruineen jotka haluan pitää täältä blogista poissa.Tämän elämän saavuttamiseen on kuljettu niin kivinen polku että nyt olen onnellinen ja mitään en haluaisi muuttaa:)
Ei tämä juttu ole sen aidompi kun muutkaan kuvasimpahan vaan välillä lasten leikkejä olohuoneessa:)
Ja minun blogini on ennenkaikkea minulle itselle paikka mihin kuvaan ja kerron niistä elämän mukavista, kauniista , täydellisistä asioista, ne muut sitten saavat unohtua ja mennä menojaan ei niitä tarvitse mihinkään säilöä talteen.

Kiitti kommentista.