torstai 15. maaliskuuta 2012
Banani kakku
Meinaako teillä koskaan bananit mennä mustaksi ja pehmeiksi ennen kun niitä ehditään syödä?
Meillä käy silloin tällöin niin ja se on sitten hyvä syy leipoa herkullinen banani kakku.
Tällä ohjeella tuli tosi mehevä ja hyvin kohonnut herkku.
Hyvää ilman kuorrutustakin.
Tähän tein kuorrutukseksi perus suklaapiirakan kuorrutuksen.
Sulatettu suklaakin olisi varmasti hyvää.
Ja tässä ohje:
Banani kakku
4(tai 3 tai 2) banania
3 munaa
200g voita
2dl sokeria
3dl jauhoja
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
Survo bananit.Sulata voi ja lisää bananisurvokseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää voi-bananiseos vaahtoon.
Lopuksi kuivataineet.
Kaada 1,5 litran vuokaan.
Paista 180 asteessa yksi tunti.
Leivottiin tämä eilen illalla lasten kanssa.
Vielä olisi muutama pala jäljellä.
Siispä teen keittoon ja herkuttelemaan:)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
nam..haluan tota ja en jaksaisi tehdä..
nam.miten herkullisen näköistä.tuota pitää tehdä:)
Hyvää tuli ja lapsetkin tykkäs. Tätä pitää tehdä taas, kun on banaanit päässeet ylikypsäksi menemään.
Lähetä kommentti