torstai 15. maaliskuuta 2012

Banani kakku


Meinaako teillä koskaan bananit mennä mustaksi ja pehmeiksi ennen kun niitä ehditään syödä?
Meillä käy silloin tällöin niin ja se on sitten hyvä syy leipoa herkullinen banani kakku.


Tällä ohjeella tuli tosi mehevä ja hyvin kohonnut herkku.
Hyvää ilman kuorrutustakin.
Tähän tein kuorrutukseksi perus suklaapiirakan kuorrutuksen.
Sulatettu suklaakin olisi varmasti hyvää.

Ja tässä ohje:

Banani kakku

4(tai 3 tai 2) banania
3 munaa
200g voita
2dl sokeria
3dl jauhoja
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta

Survo bananit.Sulata voi ja lisää bananisurvokseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää voi-bananiseos vaahtoon.
Lopuksi kuivataineet.
Kaada 1,5 litran vuokaan.
Paista 180 asteessa yksi tunti.


Leivottiin tämä eilen illalla lasten kanssa.
Vielä olisi muutama pala jäljellä.
Siispä teen keittoon ja herkuttelemaan:)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

nam..haluan tota ja en jaksaisi tehdä..

hanka kirjoitti...

nam.miten herkullisen näköistä.tuota pitää tehdä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tuli ja lapsetkin tykkäs. Tätä pitää tehdä taas, kun on banaanit päässeet ylikypsäksi menemään.