torstai 17. tammikuuta 2013








Ihana alelöytö,
Tuoreet sämpylät,
Vähän aikaa siisti lastenhuone,

Niistä ollaan tänään iloisia ja tankataan voimaa itkuisten vauvojen hoitamiseen.
Eiliset rokotukset aiheutti taas kuumetta ja ylimääräisiä kitinöitä.

(Kuvista on vaikea saada hyviä kun valo on niin vähissä)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti vauvat toipuu pian! Palaan keväämmällä siihen myssyyn mitä kyselin, jos vaikka sellaisen sinulta tilaisin :)
Herkkusämpylöitä - olisiko ohjetta ? -H-

Saara kirjoitti...

Kivan näköisiä kuvia teiltä. :)
Toivotaan, että rokotusreaktiot menee pienillä pian ohi. Meillä pieni sai perjantaina 5kk pistos rokotteet ja heti nousi kuume ja isot patit jalkoihin. Kuume on jo ohi, mutta edelleen neiti on kiukkuinen.

Miikku kirjoitti...

Ok palataan asiaan:)
Sämpylöihin laitoin eilisen perunamuusin jämät,sämpylä- ja vehnäjauhoja, vettä, siirappia ja suolaa ja hiivaa. Rasvan unohdin kokonaan mutta nuista tuli ihan äly hyviä:) lasten sanoja lainaten..

Miikku kirjoitti...

Kiitti!
Meille ei muille lapsille ole tullut rokotteista näin voimakkaita reaktioita. Harmittaa tällaiset "ylimääräiset" itkun aiheet kun pienet on huutaneet korvatulehdusten takia jo ihan riittämiin. No onhan nuo rokotukset kuitenkin otettava...

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko laitoit nestettä ja jauhoja? Mä olen niin surkea näitten sämpylöiden kanssa...

Päivi kirjoitti...

Olisi kiva tietää minkälaista se kaksosten kanssa oleminen on?
Onko paljon työteliäämpää kuin kuvitteli, onko koko ajan molemmat miehenne kanssa siinä kiinni, onko pikkuisilla samat rytmit jne?
Onko teillä kotona apua kaksosten myötä kunnasta, tai sukulaisilta tai ystäviltä?
Tää aika kun pikkuiset on noin pieniä on vielä vähän aikaa vielä ainutlaatuista ja taas toisenlaista kun alkavat vipeltää yhdessä ja toistaan yllyttäen...:)
Kerro jotakin, vaikka varmaan haluatkin pitää enemmät yksityisenä.
Olen koko ikäni ollut kiinnostunut kaksosuudesta, halunnut olla itse, ja halunnut kaksosia sisaruksikseni. Ja haluaisin itsellekin.
Vaikka toisaalta kaksosuus, jos ei ole identtisyyttä, ei tee välttämättä sisaruussuhteesta sen läheisempää tai luonteesta samanlaisempaa..
Voimia ja iloa ja paljon rikkaita hetkiä, niitä teillä on!

Miikku kirjoitti...

Voi ei , en osaa antaa tarkkoja määriä kun harvoin sämpylätaikinaan mitään aineita mittailen. Summissa vaan näppituntumalla laittelen:)

Miikku kirjoitti...

Voisin kyllä joskus kirjoitella kaksosarjesta enemmänkin....
Meillä tuo vauvojen keskosuus tuo oman lisänsä tähän touhuun. On kontrollia vähän väliä ja he ovat infektioherkempiä kun normi vauvat.Ja sellainen jatkuva huoli voinnista ja kehityksestä...mutta kaiken kaikkiaan ihania he ovat ja innolla odotan aikaa kun kiinnostuvat toisistansa ja yhteisistä leikeistä.
Meillä mies ollut kohta 2 kk lomalla mun kaverina kotona. En olisi yksin selvinnyt tästä alusta. Jatkossa saadaan ainakin kerta viikkoon kodinhoitajaa.