keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hökötys





Hätä keinot keksii....
En löytänyt tuohon häkkyrään kuuluvia lelujen ripustus renkaita mistään. Siispä pakettinarua ja teippiä kehiin.
Nyt on pienten hyvä opetella tarttumista.
Rumahan tuo hökötys on kun mikä, mutta pääasia että vauvat viihtyy:)



9 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Hihi, ei voi olla totta...meillä nimittäin juuri tuo samanlainen "hökötys" on kadonnut, mutta renkaat löytyy.
Toimiihan se noinkin.:)

Suloisia pieniä.

Miikku kirjoitti...

Heh,hauska sattuma:)
Onhan ne suloisia joskin aika hoidettavia tapauksia!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ku suloset! :)

Melkeen tulee ikävä aikoja omien vauvojen kanssa kun olivat tuon ikäisiä. Vaikka muistan kyllä täysin miten työntäyteistä aikaa se oli, varsinkin jos molemmilla sattui olemaan huono päivä. Mutta kummasti huomaan nyt, kun pojat on reilu 1-vuotiaita, että arki on alkanut helpottumaan ja pojista on tullut toistensa parhaat kaverit. Viihtyy jo pitkiäkin aikoja kahestaan lelujen kimpussa! Kyllä teilläkin pian koittaa ne ajat! :)
-J

Anonyymi kirjoitti...

Tuo häkkyrä on kyllä tosi tarpeellinen tuossa vaiheessa. T.systeri

Miikku kirjoitti...

Lohduttavaa kuulla että helpompia aikoja on odotettavissa...kiva kun jätit kommenttia.

Miikku kirjoitti...

Se on!

Anonyymi kirjoitti...

Minä raukka hörähtelin ääneen että vai helepommat ajat tulossa,anteeks en voi muuta ku hymyillä. Meillä on ollut tosi haasteellista kaksosten kans ja jatkuu vaan,he täyttää just 4v.!! Mutta sammaan lauseeseen mahtuu myös se,että ne on niiiin äärettömän ihania,niillä on joku erikoinen yhteinen "juttu",jota on mukava seurata jopa vielä klo 2,3,4 -yöllä. Ihan tosi.
T:ison perheen mummuäiti

Miikku kirjoitti...

No päiväkerrallaan mennään.. ja toivotaan että joskus helpottaa. Joka tapauksessa enemmän nämä pikkuiset antaa kun ottaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Minä halusin siksi mainita että tässä vaiheessa itellä on alkanu tuttuun helpommalta, koska meidän vauvojen ollessa parikuisia kysyin yhdeltä tapaamaltani 1-vuotiaiden kaksosten äidiltä, että kai tuossa vaiheessa kaksosten kanssa on jo helpompaa...? (Oltiin tuolloin miehen kanssa toooosi väsyneitä, vauvat oli ikuisia ja melkoisen hoidettavia tapauksia). Hän sanoi että kyllä 1-vuotiaiden kanssa on vielä haastavampaa. Muistan miten "masennuttiin" siitä kommentista vaan entisestään... Että kaikki me koetaan asiat omalla tavallamme, ja ite ainakin olen tuon asian kokenut ihan eri tavalla... :)