tiistai 24. tammikuuta 2012

Olohuoneesta

                                                   
                                                     Tällaiset niistä verhoista sitten tuli:)



Täällä oli ennen valkoiset verhot. Sellaista ohutta, läpikuultavaa kangasta. Nyt tuntuu että nämä uudet peittää liikaa ikkunoita..saapa nähdä tottuuko silmä näihin tällaisena vai pitääkö niitä muuttaa vielä.
Tänne olkkariin paistaa kokopäivän aurinko(kunhan se kevät tulisi ja aurinko yleensä paistaisi), että huone on kyllä todella valoisa.

                                 
                                             Verhokangas on Vallilan Mandariini. 




                                                   
                                                   Tekisi mieli maalata tuo leivinuuni valkoiseksi. Jotenkin en vain ole vielä raaskinut kun se on aina ollut tuollainen. Tässä talossa ei oltu paljoa remontteja tehty kun tämä ostettiin vajaa kaksi vuotta sitten. Esimerkiksi lautalattiat, väliovet, listat, katot yms on alkuperäisiä. Ollaan vain maalattu ne valkoisiksi(paitsi ovet, niille ei ole tehty mitään). Talon valmistumisvuosi on 59. Sopivassa määrin halutaan säilyttää talon "henkeä". Saatiin talon mukana paljon myös huonekaluja ja esineitä sieltä 50-60 luvulta. Niitäkin on mukava ripotella itse uutena ostettujen sekaan.


Nyt pitäisi vielä jaksaa ruveta leipomaan täytekakunpohjaa. Meidän poju täyttää huomenna 6.v.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanat tuli noista verhoista, hyvin passaa ja mukavasti tuo väriä.

Anonyymi kirjoitti...

Mukava että aloitit blogin pitämisen. Onnea ja iloa sen parissa!Aivan ihanan energinen verho.Tuota keltaista värinä tykkäisin laittaa itellekin kotiini. En ole jotenki törmännyt tuohon Vallilan verhoon aikasemmin, ajattelin et on marimekkoa :)
-Maria