perjantai 10. toukokuuta 2013





Sitä arkitodellisuutta.
 Ja pahimpia paikkoja ei kehtaa edes kuvata.( Kun en viiti sinnepäin edes vilkasta.) Kuten lasteneteistä, leikkihuonetta tai yläkertaa.
Joskus vaan huvittaa enemmän istua tuossa tietsikan, kahvikupin ja neulomuksen vieressä kun puunata paikkoja. Olkootkin perjantai ja siivouspäivä. Mitä väliä:)

Tuo ihana possu on meidän viidesluokkalaisen tekemä. Koulun käsityötunnilla. Taitava tyttö mulla:)
Ei ole ompelutaitoa ainakaan äidiltä periny.

5 kommenttia:

E kirjoitti...

Meillä lapset teki esteradan sisälle. Esteinä tyynyt, kenkäkasa, lelukasa, wc:n korokkeet, vaatekasa jne. ja näky on sen mukainen. Sadepäivä, niin pitäähän se viihtyä sisällä. :) Viis siivouksesta..

Sanna kirjoitti...

Meiltä tulee nykyään siksi niin vähän sisäkuvia, kun täällä emännällä on jäänyt ihan kokonaan päälle tuo sama meininki. Ei vaan huvita. Kapinoin :-D

jassu kirjoitti...

No huh, kylläpä helpottaa, meidän huusholli ei ollutkaan ainoa...:D. Sanontahan kuuluu: Aina siisti koti kielii elämättömästä elämästä. Ja näillä sanoilla lohduttaudun usein nykyään.
Elämä on opettanut, että se on lyhykäisyydessään tässä ja nyt. Just nyt.
Olisinko parempi äiti, jos koko ajan koti olisi tiptop? Olisiko lapseni onnellisempia jos heidän äitinsä välillä neuloisi (eikä menisikään imurin kanssa yläkertaan hyperventiloimaan)? Rakastaisinko enemmän, jos ikkunat olisivat kirkkaan puhtaat? Ensi viikollakin on perjantai.
Sydämellistä ja onnellista äitienpäivää sinulle ihanien leikkien keskelle!

Sofiina kirjoitti...

Aivan ihana, kun tekevät koulussa tuollaisia käyttökelpoisia juttuja ja taitavasti tehty..ja taitaapi olla äidin taidot peritty..:)

Miikku kirjoitti...

Ellu, teillähän on kivan kuuloiset leikit siellä:)

Lyde, hyvä että muitakin kapinoimassa:)

Jassu, kiitos taas tästä kommentistasi. Luin moneenkertaan ajatuksella:)
Kiitos!

Sofiina, en osaa yhtään ommella joten sellaiset taidot on peritty ihan muualta:)