maanantai 11. helmikuuta 2013

Norsuja ja legotaloja




Pirteän raikasta lastenhuonetta.
Ihania nuo lasten rakentamat legotalot. Ei niitä raski käskeä joka välissä purkamaan. Riittää kun kerta viikossa saa imuroitua tuonkin huoneen:)

Yhtä pirteälle ei näytä ikkunasta avautuva maisema. Sumuista ja lumisateista.
Minä niin ootan kevättä. Aurinkoa, kukkia, värejä, lämpöä....


 
Tässä kevättä ootelessa meillä harjoitellaan mahallaan viihtymistä. Siinä riittääkin haastetta. Pikkumies kun ei viiti olla siinä etes kahta sekunttia kun jo kellauttaa itsensä takaisin selälleen:)
 

4 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Ihanan värikäs huone! (: Ja tuo seinä tuolla takana, viimeksi eilen puhuin miehelle et mä haluan tuollaisen olkkariin. (:

Miikku kirjoitti...

Sussu, minäkin tykkään tuosta seinästä. Tuo on tullut esiin kun kuorittiin ensin parikerrosta jotain huokolevyjä veks. Ehkä olisi vielä kivempi jos siinä ei olisi ihan nuin paljon koloja...

Anonyymi kirjoitti...

No mutta aivan sööttejä pikkuisia.Ovatko kuinka sylivauvoja? Mietin vain, kun meillä hieman nuorempi "yksönen", joka viihtyy aikalailla hereillään ollessa vain sylissä. Että jos heitä olisikin tässä kaksi, mites sitten arki rullais. -Pöperö-Maija-

Miikku kirjoitti...

Poika on kyllä tosi sylivauva, tyytö viihtyy lattialla/sitterissä vähän paremmin. Mutta kyllä minulla on monesti syli täynnä vauvoja ja on vain istuttava keinussa ja muut asiat saa odottaa. Onneksi meillä nuita isompia lapsia jotka tosi mielellään myös sylittelevät vauvoja..